"Zeg me wie jouw vrienden zijn en ik weet wie jij bent". Als ik mijn vrienden aan jou mocht voorstellen, dan zou ik het volgende vertellen. Mijn vrienden zijn heel divers, creatief, avontuurlijk en deinzen niet terug bij een uitdaging. Sterker nog, ze gaan het eerder tegemoet.

De link die het met mij heeft is dat ik veel energie krijg van een dynamische omgeving waarin ik word uitgedaagd. Ik denk graag mee in complexe maatschappelijke en cultuurvraagstukken, om te kunnen verbeteren en/of professionaliseren.

Ik ben een out-of-the-box denker en een gesprekspartner voor mijn opdrachtgevers. Echt contact maken zit namelijk mijn DNA en vanuit mijn passie om anderen verder (op weg) te helpen, ontstaan er mooie dingen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het schrijven van een competentieprofiel voor medewerker van de toekomst;
  • Implementeren van dit profiel met als doel de medewerkers te stimuleren in hun ontwikkeling en voor een toekomstbestendige populatie te zorgen;
  • Toolbox met instrumenten voor leidinggevenden ontwikkeld om tijdens het ontwikkelgesprek in te kunnen zetten;
  • Bouwplan voor introductiesessie van dit profiel voor de medewerkers en leidinggevenden. Hiervoor heb ik ook zelf didactische werkvormen ontwikkeld; 
  • Implementeren van assessment ODC-meting en ben ik opgeleid om de terugkoppeling te verzorgen om nieuwe medewerkers een scherp beeld te geven over hun drijfveren en talenten. Op deze manier kunnen zij zo effectief mogelijk starten;
  • Diversiteit & Inclusie, het bevorderen van een inclusief klimaat;
  • Voor de permanente leerlijn voor leidinggevenden leeractiviteiten ontwikkelen om bewustwording voor diversiteit en inclusie te vergroten en gedrag te be├»nvloeden. 
  • Workshops, voorlichtingen en trainingen ontwikkelen om een specifiek thema onder de aandacht te brengen. Zo heb ik een voorlichting ontwikkeld voor tienerouders om hen mentaal te versterken, zodat zij onderdeel kunnen worden van de arbeidsmarkt.
  • Teambuildingsessies, teamcoaching en brainstormsessies. Tijdens dit groepsproces ben ik ondersteunend, motiverend en activerend. Ik maak zo goed mogelijk gebruik van de talenten van het hele team.


In mijn contact met klanten en opdrachtgevers luister ik graag met een open en betrokken houding naar wat er speelt om de ander en de situatie te begrijpen. Ik snap snel hoe processen in elkaar zitten en en vanuit mijn betrokkenheid zet ik graag nieuwe dingen op die van toegevoegde waarde zijn. Wil je meer weten of een keer sparren?