Coaching

Is jouw "rugzak" momenteel vol? Worstel jij met niet “echt” begrepen worden? En kan je meer uit je leven halen, alleen weet je niet hoe? Dan kan ik door middel van Acceptance & Commitment Therapy (ACT) echt iets voor jou betekenen!


Als toegepast psycholoog BSc (en zeker niet onbelangrijk als ervaringsdeskundige) heb ik aandacht en begrip voor jouw verhaal. We gaan aan de slag om te onderzoeken welke worstelingen je ervaart. Iedereen maakt dingen mee en er is niets menselijker om daar klachten van te ervaren. Ik kijk vooral met je mee hoe je met deze klachten omgaat. Daar valt vaak nog veel winst te behalen. Daarnaast geven de worstelingen en/of angsten ook waardevolle informatie over wat jij echt belangrijk vindt. Hierdoor ontdekken we samen wat deze ervaringen voor jou betekenen. Om zo de angel eruit te halen en te zien welke waardes naar boven komen drijven. Daarbij laat ik me niet tegenhouden door belemmeringen die gelabeld worden vanuit de maatschappij, aangezien ik zelf door labels heb ervaren hoe beperkend dat werkt. Ik ben dus vooral geïnteresseerd in mens tegenover mij en inzicht te krijgen wat jij uit het leven wilt halen. En ondanks pijn en verdriet toch ook verademing te voelen en met plezier jouw leven te leiden. Spreekt dat je aan? Contact me dan om te kijken wat ik voor je kan betekenen.Mijn werkwijze

Je kunt altijd eerst telefonisch of via de app contact zoeken. Ik luister dan graag naar wat jou bezighoudt en waarmee je aan de slag wilt gaan. Ik geef je ook wat informatie over wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.
Onze eerste afspraak is altijd een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar eerst beter kennen en staat het verkennen van jouw vraag centraal. Met een open en betrokken houding luister ik graag naar wat er speelt om jou echt te begrijpen. Ik zie snel hoe processen in elkaar zitten en speel vanuit ACT daar op in. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een coachcontract. Daarnaast worden er altijd evaluatiemomenten ingepland. 

Ook krijg je toegang tot een app via actguide, waardoor je tussen elke sessie oefeningen kunt doen die bijdrage aan de voortgang van jouw ontwikkeling. En motiveer ik je om de stappen te nemen die jij eigenlijk wilt nemen om meer in je eigen kracht te komen staan.Op weg naar een leven wat je eigenlijk wilt!

Op de volgende thema’s ben ik gespecialiseerd:

  • Persoonlijke en talentontwikkeling
  • Omgaan met klachten
  • Faalangst/zelfvertrouwen
  • Communicatie
  • Relaties

Heb je vragen over jouw coachvraag?
Neem dan gerust contact met mij op!