ACT ON IT

Wat is ACT?

Vanuit de traditionele psychologie zijn psychische klachten vaak een indicatie voor een stoornis. Bij ACT zijn klachten en weerstand legitiem, menselijk en normaler dan we vaak denken. Iedereen krijgt weleens te maken met een lastige situatie en klachten horen daarbij. ACT geeft vooral ruimte aan de menselijke kant van de psychisch klachten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat iedereen de ingrediënten bezit om met lastige situaties om te kunnen gaan en een waardevol leven in te richten. Ik zie mezelf als ondersteuner van dit proces. Waarbij ik werk vanuit de positieve psychologie en ik oog heb voor de mens tegenover mij en ieders unieke talenten. Dit geldt voor individuele coaching, relatiecoaching,  een training of groepsprocessen. Met een open en betrokken houding luister ik naar wat er speelt, zodat ik mij kan verplaatsen in de situatie.

Op deze manier kan ik inzicht creëren en begeleiding bieden om de stappen te nemen die helpen bij het omgaan van een uitdagende situatie.

coaching

Coaching


Ik kan door middel van Acceptance & Commitment Therapy (ACT) echt iets voor jou betekenen.


Coaching


Is jouw "rugzak" momenteel vol? Worstel jij met niet “echt” begrepen worden? En kan je meer uit je leven halen, alleen weet je niet hoe?

Dan kan ik door middel van Acceptance & Commitment Therapy (ACT) echt iets voor jou betekenen! 

Training


Tijdens een training leer ik je vaardigheden eigen te maken.

Training


Wil jij sterker in jouw schoenen staan? Tijdens een training leer ik je vaardigheden eigen te maken en hoe je deze vaardigen in het dagelijks leven kan inzetten.

Onderzoek


Bij complexe maatschappelijke en cultuurvraagstukken denk ik graag mee.


Onderzoek


Bij complexe maatschappelijke en cultuurvraagstukken denk ik graag mee.
Ik ben een out-of-the-box denker en een gesprekspartner voor mijn opdrachtgevers. Echt contact maken zit namelijk mijn DNA en vanuit mijn passie om anderen verder (op weg) te helpen, ontstaan er mooie dingen.